Kallad till koll på BB

Idag går jag in i vecka 37 (36+0) och nu börjar det ju verkligen närma sig. Om en vecka har jag besök till mödrapolin igen och då får jag ett datum för igångsättning! Ska bli intressant att se om de godkänner min plan eller om det blir enligt deras önskemål på BB. Igår besökte mannen och jag BB sent på kvällen då jag misstänkte att vattnet börjat droppa, men så var inte fallet. Synd samtidigt, för det verkade vara väldigt lugnt där just då! Men bra för bebisen förstås att få växa till sig ännu. Nästa måndag räknas hon som fullgången då det är gravidvecka 37+0.

Något positivt med att vi åkte dit ”i onödan” igår och kom hem vid midnatt var att jag sen sov en hel natt för första gången på flera månader, så det var skönt! Lyx att vakna och se klockan vara nästan nio istället för det vanliga tre, jag kände mig verkligen som en ny människa. Nu på eftermiddagen har ju tröttheten kommit ikapp igen men det var ändå skönt att slippa vara slut genast från morgonen.

Det andra positiva med att det inte var fostervatten är att det känns som att hela huset är lite upp och ner nu igen, så nu hinner jag ännu pyssla färdigt i lugn och ro, bädda babysängen och så vidare.

Det mest positiva med att vi åkte in var ändå att Saga nu fick öva lite på hur det blir sen när bebisen påriktigt är på kommande. Det var många känslor inblandade igår efter att jag sa att hon får åka iväg till sin faffa övernatten för att mamma ska på koll, så tror det var bra för henne att få en liten övning som resulterade i att mamma ändå kom efter från dagis nästa dag. Min stora lilla flicka som ska bli storasyster ❤

Nu ska jag fortsätta reda upp i köket och sen koka lite hallonbladste innan det är dags att fixa middag… Dagarna går så fort men ändå så långsamt!

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s