Brända popcorn och uthälld saft

Vissa dagar, vet ni. Vissa dagar är bara inte ens, hur man än försöker. Idag hade jag jobb från 8-18, och under arbetsdagen var jag inte alls hungrig. Vilket ledde till att när jag väl åt, så fick jag ont i magen. Vilket ledde till att jag inte åt tillräckligt, vilket gav mig huvudvärk och gjorde mig trött och irriterad och bara helt slut.

Sen kom jag hem, fick i mig lite mat och chillade sen lite med Sagisen som plötsligt blev PAPPAS FLICKA med stora bokstäver, så då började jag koka svartvinbärssaft av bär som började bli smågamla i frysen, medan Sagas pappa blev kliad på ryggen. Saften hann jag hälla ut inte bara en utan TVÅ gånger när jag silade den, så cirka 2 dl saft gick förlorade.

När jag väl lyckats koka ihop en liter saft utan större missöden än klott på kläderna och x antal svordomar, så tänkte jag att jag skulle poppa popcorn i kastrull och sen sätta mig i soffan resten av kvällen, vilket jag gör nu. Saga hade blivit nattad av Dagens Omtyckta Förälder, alltså hennes pappa.

Men istället för att stänga av plattan när popcornen var klara…. så höjde jag värmen i misstag. Så kastrullen står ute på marken och svalnar, med ett rökmoln ovanför sig.

Det var de sista popcornen jag hade.

Vågar jag lägga ett bröd i rosten månntro, eller bränner jag ner hela huset? Vad tippar ni på?

Bilden kan innehålla: 1 person, sitter, barn, utomhus, vatten och natur

Bild från en dag då axlarna var lite längre ner än idag. Rätt mycket längre ner faktiskt.

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s