Tre lustiga saker som gör mig glad

Jag har rätt länge haft en lista i huvudet på lustiga saker som gör mig glad. Jag tycker alla borde göra en sån, för det finns ändå alltid en hel del små vardagssaker som gör en lite glad i själen. Vissa mer barnsliga än andra, med tanke på punkt två i min lista.

Punkt 1 – Bruna hönsägg. Jag blev alldeles lycklig ända in i själen när jag köpte ägg här om dagen och de var bruna. Av nån anledning skänker det mig glädje.

Punkt 2 – När man kör rätt hastighet på en vägbit, och nån åsna hänger fast i bilens rumpa (säger ni andra också bilens rumpa?) och inte kan hålla nån slags avstånd what-so-ever, för att sen fräsa om 40 kilometer överhastighet och försvinna i horisonten… och där trodde ni jag var en vuxen människa som tycker det är skönt att slippa såna chaufförer, men sini nej, det som skänker mig ofantligt mycket välbehag i denna situation är när man fem minuter senare kommer ikapp samma bil som hamnat bakom tre lastbilar, sju bilar och en traktor. O så får man köra där bakom dem o stirra stint o fråga dem mentalt om det var värt det?

Punkt 3 – Nånting som ger mig galet mycket bra fiilis och som jag kan sakna ofantligt mycket under vintermånaderna är den där sekunden då man öppnar dörren när det är varmt och fuktigt utomhus, och så känner man doften. Den doften vill jag ha på burk. Det bästa som finns när man åker till t.ex. Kanarieöarna är att stiga av planet och slås av den där väggen av saltvatten, värme och fukt. Mmm-m-mmmmmm.

20180910091336_img_0660_30904476028_o

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s