En ledig måndag

Godmorgon måndag! skrev jag tills jag insåg att det är tisdag idag. Jag hade ledig dag igår och tog min kära dotter med mig på en tur till Ikea och Mylly. Vi hade en väldigt harmonisk dag, må jag säga. Morgonen började med sovmorgon till åtta, sen åt vi frukost i lugn och ro och åkte iväg utan stress när det nu råkade passa och vi kände för det.

Egentligen hade jag inget desto mer ärende till nåndera stället, annat än att hitta en stjärna till granen, men det blev en riktigt bra dag. Jag förde min förlovningsring till en guldsmed för att rodineras om, drack kaffe i lugn o ro medan Saga lekte, köpte pepparkakshus och hittade den sista fina silverstjärnan i hela Mylly.

Tappade nerverna bara en gång på hela dagen, ja, det är en bedrift tycker jag när man har en fröken som innehar en enorm envishet och tjatfaktor just nu! Nerverna tappades i Clas Ohlson då vi var cirka 10 stycken i kö till tre kassor och alla tre kassorna yrade på med nånting utan att säga ett ord till oss som väntade. Personligen tycker jag man kan säga ursäkta, det tar en stund, vi försöker fixa ett problem, eller nånting i den stilen istället för att yra runt och byta plats med varandra o muttra medan alla i kön blir rödare och tröttare i ansiktet… Allt medan Saga med hög röst frågade näääär vi ska gå o leeeeekaaaaaaa om och om igen. Så till sist sa jag NU FAR VI o slängde ner det jag hade i händerna i första bästa låda. Inte stolt över det, jobbar ju själv inom kundservice, men blev så irriterad på att ingen kunde säga nånting åt oss som väntat i tio minuter. Sen täcktes jag inte gå tillbaka och bra var det för hittade en finare stjärna i butiken brevid.

Nåja, det var nu egentligen en parentes. När det började mörkna åkte vi hemåt och hemma byggde vi upp pepparkakshuset som naturligtvis blev lika fult som alltid, fast lite finare i år när Saga fick pynta halva själv.

IMG_20181211_085841_230

En skön måndag! Upplever att det alltid är så stressigt före jul fastän jag egentligen inte har nånting att stressa över just nu. Skönt att bara lämna alla måsten och göra det jag vill istället.

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s