Om att visa vilka produkter man använder

Jag har väldigt svårt att påbörja inlägg just nu. Upplever att mycket jag skriver ligger platt och ointressant medan ”alla andra” lever liv med mycket mer spännande innehåll.

Så vad ska jag skriva om? Just nu sitter jag i soffan med Olaplex-behandling i håret och ser fram emot vad det gör för mitt hår. Kanske jag kan skriva om det?

Vintertid satsar jag mycket på att ha ett friskt hår, när allting överallt strider emot det. Jag använder inpackning, olja, reparerande schampo och balsam och leave in-balsam på det. Inte allt varje gång, så klart.

De här produkterna använder jag. Länkarna under är adlinks, det betyder att jag får en liten summa om du handlar via dem. Så handla gärna via dem om du råkar behöva nånting eller vill testa på produkterna jag använder 🙂 

 

Nu då jag har hittat ”mina” produkter köper jag ofta stora förpackningar av dem, medan jag emellanåt byter ut t.ex. schampoo mot nånting annat. Det lär ska vara bra för håret, men bevis har jag inte.
Hårborsten ni ser här ovan är den bästa jag med tjockt hår kan använda, den är så skonsam för mitt hår medan den ändå borstar igenom allt. Helt super! Håroljan är enormt dryg, jag lägger antingen i den i vått hår, och ibland slätar jag ut håret med en pytteliten droppe när det redan är torrt. Den kräver verkligen lite, annars blir håret lätt lite flottigt. Dessutom har inpackningen och håroljan helt magisk doft.
Visste ni förresten att man ska ha i schampot först, SEN inpackningen och till sist balsam? Det är många som gör så att de lägger balsam före inpackningen, det är inte lika effektivt. När du har schamponerat är hårstråna mer öppna för inpackningens godheter.

En reaktion på ”Om att visa vilka produkter man använder

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s