Julgranen är här!

Onsdag idag och ännu en solig vacker blå himmel. Jag jobbar kväll resten av veckan och hinner därmed dricka kaffet varmt och städa hemma på förmiddagarna, skönt. Jag har tagit det väldigt lugnt med hushållsarbete en tid nu pga tandvärk som blir värre så fort jag gör nånting, men idag kändes det äntligen bättre. Jag har varit så frustrerad på grund av det.

Igår fick vi vår julgran som jag beställde en tid sen, jag bestämde mig i år för att det är slut på att hugga ner en gran för två veckors glädje, och slut på allt stickigt jobb det innebär att släpa in granen, få upp den, städa upp, sen släpa ut den igen och dammsuga barr från december till juni. Så nu har vi en vacker oäkta gran i vardagsrummet, för jag kunde naturligtvis inte vänta med att ställa upp den. Vill ni se bilder på den?

Bara jag hittar vårt pynt så ska den naturligtvis pyntas också, men det är inte så bråttom. I år känner jag noll procent stress angående julen, känner bara att jag vill njuta av den så mycket som möjligt. Dessutom har jag ett kul samarbete på kommande på Instagram också som ger mig lite extra glädje. Mitt konto är privat men du hittar mig under namnet @sandragrunerdahlstrom och jag godkänner nog de flesta.

46035499962_d411a8cd7b_k46085461761_f08f9e2bd5_k

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s