När jag fått en idé

Vet ni vad jag både älskar och hatar med mig själv? Åtminstone när det kommer till en del saker, så som inredning hemma.

Olika varianter av vårt vardagsrum

Jo, jag får en idé, och den idén kan vara både bra eller dålig, och vanligtvis vet jag redan om den är bra eller dålig innan jag utför den.

_MG_2839Nyligen omflyttat. Hade glömt hur enorm vår förra soffa var!

Är den bra så gör jag det direkt.

Är den dålig så funderar jag en tid och gör det sen ändå, bara för att inse att jag hade rätt, det var en dålig idé, och så får jag göra om allt igen.

Här om dagen sa jag åt min man att jag trivs så bra i vårt vardagsrum nu. Det känns perfekt och symmetriskt och i jämvikt.

Ja, förutom tvn då. Den skymmer ungefär en sjättedel av två fönster. Det stör mig enormt mycket.

Där och då började en idé gro…

När Saga var några månader gammal svängde jag om hela vardagsrummet för att sen ändra hit, ändra dit lite tills nu när rummet kändes perfekt. Förutom tvn, då. Vad gjorde jag idag då?

Jo, jag svängde tillbaka allt. För möblerna har ändrats och soffan är ny, mindre och ljusare. Fast jag visste att det antagligen inte var en bra idé. Så nu sitter jag här i soffan, med fönstren bakom mitt huvud och funderar på varför jag måste göra sånt här. Jag är ju inte färdig så jag kan inte garantera att idén var dålig, men det känns nog så i magen.

Men, nu är ryggen sjuk och orken slut, så nu får det vara så här en tid. Från att ha tyckt det var nästintill perfekt till att börja om igen.

Suck. Att jag aldrig lär mig.

2 reaktioner på ”När jag fått en idé

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s