Onödiga saker jag gråter över

Ja, alltså, vettefan när det hände egentligen men, för nån månad sen började jag bara acceptera att jag är en gråtmild person, och efter det har jag gråtit för en massa lite lustiga grejer. När jag gick i låg- och högstadiet mobbades jag alltid mer när jag grät så antar att det är därför jag haft denna gigantiska mur runt om.

Ett exempel på en gråtmild stund på sistone är denna;

en dag körde jag hem från Åbo. Efter att ha kört underhastighet ganska länge bakom en bil med vad som såg ut som en gammal gubbe till chaufför så kom den bilen och även jag till en rondell, och där väntade han (?) på en massa bilar som egentligen var ganska långt borta från början ren.

Sen kom det ingen bil, men han körde inte. Såg att han kikade ner mellan sätena och tänkte ”men kööör dååå gubb*****”, och tryckte på tuten gång, ifall att han inte fattade att det inte kom nån bil.

Då slog det mig – Men han får ju inte i växeln!

Och vet ni, jag fick  dåligt att vara att jag började gråta! Haha, alltså var bombsäker på att jag var gravid då. Men nej, bara blödig.

Är ni likadana?

En reaktion på ”Onödiga saker jag gråter över

  1. Jag gråter åt allt! Speciellt om jag blir upprörd eller arg kan jag behöva ta mig en liten gråtare 😉 Sura kunder kan göra så att jag behöver fälla en tår i källaren 😛

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s