Måndag, 1 oktober

Idag är det måndag och dessutom ny månad också. Oktober, välkommen! Månaden börjar med att vi åker till hvc för att kolla upp Sagas finger, hon klämde det i ytterdörren igår och har blivit blåare under natten, så nu ska vi kolla att inget är brutet åtminstone. Det är rörligt, men jag har ett hemskt minne av ljudet krack när dörren slog fast, jag hoppas det kom från dörren. Den är ganska lättöppnad så den gick inte helt fast när hon blev ikläm, tack och lov. Jag grät och hon grät. Hemskt.

Idag ska jag också börja årets sockerstrejk. Det kommer och går men varje år sockerstrejkar jag totalt, naturligtvis med målet att bli kvitt sockersuget som smyger sig på varje kväll, efter varje måltid och varje gång jag ser en reklam om godis. Jag strejkar för att jag mår så dåligt av socker i slutändan, jag har sämre ork och jag är mer lättretlig. Så nu får det vara nog. Igen. Kanske denna gång är den slutliga gången? Vem vet.

Tidigare år har jag sockerstrejkat lika många dagar som jag fått gillningar på ett inlägg på facebook, men i år strejkar jag tills vidare. Punkt. Man får såklart gilla detta inlägg ändå som extra pepp! Nu kör vi!

37262456664_4e586b0dee_o

Foto Emilia Nyberg.

En reaktion på ”Måndag, 1 oktober

  1. Hej jag är med på sockerstrejken! Vi får peppa varann! Har gått upp 6kilo det senaste halvåret bara på grund av självömkan och lathet och jag mår så dåligt… ( är det inte galet hur man tröstar sig med medel som får en att må ännu sämre? ) Trött och tung är hur jag känner mig…
    Har anmält mig till gym också, och först ska det göras en hälsoundersökning och ett träningsprogram.
    Känns som ett vägskäl nu, jag måste få stopp på den onda spiralen för mina leder klarar inte övervikt och inte mitt huvud heller…Socker triggar inte bara sötsuget utan får igång en ond spiral annars också då man sen vill ha salt….och fett och slajsk..
    Dessutom är jag övertygad om att sockret är inflammationstriggande så ska vi vara friska i höst så…

    Nu ger vi järnet Sandra, inte sant?

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s