Höst betyder nystart

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Jag säger som många andra – Hösten känns mer som en ny start för mig än årsskifte gör. Jag har länge funderat på hur jag ska ta kontrollen tillbaka över min kropp, och försöker inspirera mig själv till att återgå till LCHF och börja gå på jumppor igen.

Det känns verkligen mer än nånsin förr som att socker i mitt liv är allt eller inget. Om jag godkänner socker så stiger suget ganska hastigt och mitt i allt märker jag att jag äter godis eller dylikt _varje_ dag. Vi snackar inte en, två bitar choklad heller utan ohälsosamma mängder. Det är inget exempel jag vill ge åt mitt barn, inte för att hon får se det heller men det öppnar också upp till att hon lättare får snask oftare.

Nu har jag beställt nya träningskläder för att inspirera mig själv, och tänker tillbringa söndagen med att försöka minnas hur bra jag mådde när jag inte åt bröd, ris, potatis eller nåt sånt. Steget tillbaka är inte så stort, speciellt inte om jag börjar liberalare än jag levde förra året.

Nedan några snygga träningskläder från Cellbes, gillar hur det finns ett stort utbud av storlekar och inte bara 34-44. Dessa finns upp till storlek 64. Älskar de första byxorna!

 

Byxor här  |   Topp här   |  Svarta byxor här

Affiliatelänkar betyder att jag får en liten procent av köpet om du klickar på länken och handlar via den. Det kostar dig ingenting! Jag delar endast med mig av sånt jag själv gillar ❤ 

Nu ska jag försöka få till en matlista för veckan, det är lättare att äta rätt om allt är planerat i förväg. Men det är tungt att försöka hitta tiden till att laga en matlista en gång i veckan…

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s