25 minuter oneway

Fredag idag och jag har kvällstur, vilket innebär lite egentid på förmiddagen! Har precis fört Saga till dagis och nu druckit morgonkaffe, kul att dagisvägen som vanligtvis tar 2-3 minuter har tagit ca 25 minuter denna vecka one-way då vår väg är avstängd i mitten pga reparationer.

Idag ska jag försöka reda upp här hemma före jobbet, så man får lite fredagsfiilis! Har ju på känn att det är råddigt igen när jag kommer hem men en kan ju alltid försöka. Vi har förresten börjat stänga en timme tidigare på jobbet så till min stora glädje hinner jag numera också umgås lite med Saga före det är läggdags för henne. Hurra hurra!

Igår började Ekenäs höstmarknad och efter jobbet plockade jag upp Saga för att åka dit en sväng, hon fick åka karusell och så köpte vi lite lakrits och en ballong. Sen började hon vara ganska slut så vi åkte hem, förkylningen har inte släppt helt för henne än. På kvällen fick jag ett ljuvligt meddelande på instagram som verkligen gjorde min kväll! En så fin komplimang av en följare som sett mig på marknaden, så fina ord ❤

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, barn och utomhus

 

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s