Bröllopet: Vigseln

Bilderna fotade av Hanna-Madeleine Photography.

Före vigseln kände jag verklig, total, panik. Inte för bröllopet, inte för mannen, utan för att jag skulle gå längs en gång med allas blickar på mig. Hjärtat bultade så hårt att jag själv såg bultandet utanpå. Hundra procent oväntad reaktion, för jag hade ju gått igenom scenariot i huvudet tvåhundrasjuttioåtta gånger ungefär.

Men, i alla fall. Vigsel blev det.

Som ingångsmusik hade vi en akustisk version Yellow av Coldplay, spelad av Lotta Ahlbeck och Christer Romberg.

Jag gick in med mamma.

Själva vigseln var inte lika spännande som att gå in, som tur, jag kände mig mycket lugnare med hans hand i min. Hastigt flög hela ceremonin fram och mitt i allt var ringarna bytta och vi var gifta! Som ni ser på bilderna var det varmt i kyrkan för jag hade lite svårt att få hans ring på.

Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-322Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-323Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-332Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-340Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-345 Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-347 Det var visst spännande att gå ut också för jag såg så förbannad ut men egentligen försökte jag hålla gråten borta!

Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-350

Men i alla fall, jag vann! 

Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-357Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-359Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-360Sandra+Sam-by-Hanna-Madeleine-Photography-362

2 reaktioner på ”Bröllopet: Vigseln

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s