B R Ö L L O P S V E C K A

Idag börjar den – BRÖLLOPSVECKAN! Hade sett framför mig hur jag denna vecka skulle leva hälsosamt, sova mycket, dricka tillräckligt med vatten, tar det lugnt och ja, ni vet, fixa min hela livsstil sen dagen jag föddes.

Det började med att fröken Saga ville i vår säng innan jag ens somnade inatt, o sen tog hon och blivande mannen allt utrymme i sagda säng så jag sov på golvet i vardagsrummet på en madrass, med en filt. Kallt var det och ischiasen jublar inte precis, men ganska gott sov jag ändå.

Dessutom har jag en finne mitt i ansiktet. Okej, den är inte så stor och kommer säkert hinna försvinna innan bröllopet på lördag, men det känns ändå inte så himlastormande härligt idag som jag hade tänkt mig.

Men, vi ska inte fastna i det negativa. Idag för jag en bil full med bröllopsgrejer till festplatsen, för vi har lyxen att få börja pynta där redan idag om vi så vill. Tror vi börjar imorgon officiellt, för idag ska vi träffa catering samt Sagas barnvakt för bröllopet.

Välkommen att följa med i bröllospveckan! Jag kommer uppdatera mest aktivt på instagram där ni hittar mig under namnet @sandravaihela.  ❤

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s