Äntligen S E M E S T E R !

Igår fick jag äntligen semester! Jag packade bilen full med barn, katt, mat, leksaker och saker och så åkte Saga och jag iväg till stugan för att hänga i solstolar och bada hela dagen. O det gjorde vi. Flyttade solstolarna i skuggan när solen värmde för mycket, låg brevid varandra med varsin bok, badade i havet och lekte allt möjligt. Mot kvällen kom även blivande mannen ner (om en vecka är han min man!!) och vi skålade i skumppa, åt jordgubbar samt njöt av solnedgången tillsammans. En perfekt första semesterdag. Som jag har väntat!

Nu ska vi vara här över helgen för att jag ska få komma bort från allt lite, innan bröllopsveckan kickar igång med allt vad det innebär. Även om det är så otroligt roligt så kände jag att jag ville pausa lite, för det kommer ju vara lite stress även där.

_MG_7342
Älskar ljuset i denna bild!
_MG_7369
En jordgubbe guppade omkring i skumppan.
_MG_7372
Tänk att du är bara min…. Nästan åtta år sen vi träffades första gången, vårt första möte är också dagen vi räknar som årsdag för vi föll nog ganska så pladask. Tänk att man får ha en tvillingsjäl.
_MG_7336
Ellen njöt av att vara i skärgården. I bilen mådde stackarn lite illa men piggnade snabbt till och tassade omkring o snusade på saker mest hela dagen, som den hundlika katt hon är. Går man på promenad kan man vara säker på att hon kommer med, så även igår. 

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s