Fjorton dagar and counting

Gomorron gomorron! Jag stängde av larmet 07.00 och i nästa sekund vräkte regnet ner över huset, vilket ljuvligt sätt att väckas på. Även om jag naturligtvis hoppas på längre sommar ännu så är sommarregn nog något av det bästa.

Idag är det fjorton dagar kvar till vårt bröllop, och jag håller lite, lite på att gå upp i limningen över känslan att jag har glömt nånting. Tror inte jag gjort det, tror att det är problemet, så igår grävde jag än en gång fram borddukar, löpare, ljus, servetter, programblad, bingo och råd till brudparet för att duka upp allting och se att åtminstone där är allt fixat.

Allt är fixat. Däremot slogs jag av en härlig liten panik i form av ”Men det här var ju inte alls så fint som jag tyckt tidigare”, men det får nog vara bara för nåt nytt hinner vi inte fixa.

Få se nu här. Hindersprövning – check. Namn – check. Fotograf, catering, bil, dj, festplats, frissa o smink, klänningen, brudgummens kläder, kyrka, präst och kantor – check check check. Med andra ord är allt det viktigaste klart.

Det som inte är fixat är bordsplaceringen eller dess skylt, bordnummer, en del av drickat, bingovinster, vägskyltar, jag ska ännu bestämma mig för en frisyr, vi har ingen chaufför till bröllopsbilen, vi ska ännu fylla såpbubbleburkarna till kyrkan, hmm… Nu kommer jag inte på något mer. Kanske är det bara detta lilla som saknas? Eller har jag glömt nåt månne?

2 reaktioner på ”Fjorton dagar and counting

  1. Ser att ni har dj, men kolla nu säkert så tekniken funkar. Vi fick spela samma skiva hela kvällen för det gick inte att koppla in Spotify i bygdegårdens musikanläggning 😂

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s