Städdags i värmeböljan

När det är +29 grader på jobbet (överdriver tyvärr inte) och +32 ute i skuggan så bänkar jag mig inne i huset med luftvärmepumpen på svalkande temperatur.

Om några timmar när det svalnar lite kan jag tänka mig få frisk luft men när det blir så här varmt fungerar jag inte riktigt längre. Så nu sitter jag o dricker dagens andra kopp kaffe och tänker sen ta itu med att städa upp allt det där som inte städats på evigheter. Massa bröllopsgrejer här o där, papper, pennor, vattenfärger och penslar från då jag målade välkomstskylten, lappar, böcker jag läst, födelsedagspresenter som ska paketeras in, kläder som hamnat i en hög i ett hörn…… Ja, ni hör ju. Det börjar vara dags.

Om två veckor har vi ju dessutom ett stort gäng inneboende hos oss en eller två nätter och då vill jag ju att det ska vara tipptopp, speciellt som en av dem är Hanna-Madeleine som är vår bröllopsfotograf. Hon sover över hos oss och vi talade om att knäppa ett foto eller två redan kvällen före dagen D, så då vill jag ju helst inte se stora högar av kaos i varje hörn. Om det hålls städigt från och med idag tills då är ju en annan sak. Men nu ska jag börja i alla fall! Hoppas ni som läser har kunnat njuta av värmeböljan i havet istället för att vara på jobb 🙂

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s