24 dagar

Nu börjar det märkas att allt närmar sig. Pusselbitar faller på plats och jag skriver den sista inköpslistan till Ikea. Alkoholen ska hämtas på veckoslutet och bordsplaceringen börjar se någorlunda ut, ja, vi vet åtminstone var de flesta ska sitta. Jag har bestämt mig för mitt efternamn och känner nu att det är rätt, även om jag nog får en liten identitetskris nu som då.

Denna vecka ska jag hämta min brudklänning, gå på provsmink och -frissa, o så ska vi boka vår bröllopsresa. Jag hade drömt om Amalfikusten, blivande maken hade drömt om Island eller Lappland, så vi kompromissade o åker till Amalfi. SKOJA! Det blir ett helt annat ställe, men före vi har bokat får ni inget veta, tyvärr. Ifall nånting händer på vägen.

Min allra, allra största stress är att jag har planerat så länge, men ändå kommer dagen att gå så fort. Jag vill ju att den ska pågå länge, länge, länge! Försöker fånga stunden redan nu och njuta av de här sista veckorna av planering, spänning och fjärilar, men det är svårt i vardagsrumban. Tänker mest på städning av det ena o andra innan, jobb, och på att det är 24 dagar kvar till semester.

Nu sitter jag o dricker kaffe och peppar mig för idag, jobbar tio timmars dag och Saga vaknade klockan fyra, kom till vår säng, o lallade på där i över en timme… Jag är trött! Fånga nu sen dagen när ungen vill stiga upp klockan fyra.

 

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s