Fredag

Fredag! Hurra! ropar de flesta idag. En del av oss jobbar dock ännu två dagar innan vi får njuta av en dags ledighet. Inte för att jag är bitter idag. Nej, men, hurra för det ändå. Nästa veckoslut har jag långledigt och ska på provsminkning och -frissa inför bröllopet. Imorgon är det ynka fem veckor kvar, och det känns som en väldigt, väldigt kort tid. Jag hinner inte ens fundera så mycket på bröllopet just nu men kanske lika bra. Kvällarna går åt till pyssel som inte kräver så mycket tankeverksamhet och dagarna går åt till den vanliga dagis-jobb-äta-natta-rundan. Idag är Sagas sista dagisdag innan hon går på sommarlov, så kommande veckor blir på sätt och vis ett ännu större projekt att flänga runt under. Ja ja, en dag i taget!

Vi (jag) borde dock ta en dag eller två till att verkligen reda upp att vi har allt som behövs, göra bordsplaceringen, köpa det som köpas skall, ha ”möte” med tärnor och bestman och fixa ihop dagens totala ungefärliga schema.

Ingen panik, alltså. Känner stressen stiga bara för att jag skrev det där, haha! Det största molnet på himlen just nu är dock mitt kommande efternamn. Så. Otroligt. Svårt.

 

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s