Inatt jag drömde…

Just före jag vaknade i morse hade jag en dröm som kändes så hemsk och tog så rakt i hjärtat att jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Jag drömde att vi tillfälligt hade tvingats adoptera bort Saga, men när hon väl kom hem igen åkte vi buss och ”adoptivmamman” fanns i samma buss. O henne kallade Saga mamma.

Usch vilken mardröm! Vill aldrig att mitt barn ska kalla en annan kvinna mamma. Inte ens om jag inte längre finns, då vill jag att hon ska veta o minnas hennes riktiga mamma. Men det här beskriver ju ganska väl ångesten jag känner över att inte ”hinna” med mitt barn i sommar. Först efter bröllopet, o då ska det minsann gosas i två veckor framåt allt vad vi hinner. Tänker hänga på diverse stugor, äta gott, leka, åka på kryssning, åka till Mumindalen… Allt det där som just nu bara skjuts upp hela tiden.

Då tänker jag också att jag säkert orkar lite bättre med allt, just nu tar ju orken bara slut mitt i allt. Men goda nyheter, jag är inte längre konstant yr! Hurra!

Inte för att jag räknar… Men dag 2/6. Imorgon slutar jag tidigare så då får jag hämta Saga o vi har en kväll på tumis. Ska bli härligt.

_MG_6571

Gosmunken min.

Brukar ni tyda era drömmar?

Annonser

En reaktion på ”Inatt jag drömde…

  1. I natt drömde jag att jag klättrade upp i ett torn och när jag skulle ner var det via en annan väg. Räckena att hålla i sig blev färre och förvandlades till band som var så slitna att de inte skulle hålla eller, till små öglor för små för ens ett finger… Plötsligt blev det bäckmörkt och jag ropade och ropade att nån srulle hjälpa och ge mig ljus. ( härpå nåt vis uppfattar jag att jag har ljud för mig i sömnen ) Medan jag sakta vaknar fortsätter drömmen till att några unga killar fixar ljus och jag åker ner längs en lin aoch upptäcker att det inte alls var långt ner till marken. ( snopet )

    Mannen som varit vaken redan en stund säger att jag haft en massa ljud för mig i sömnen men jag konstaterade glatt att men tänk- jag SOV! Ända till halv sju! En hel natt !!

    Vad drömmen betyder har jag ingen aning om…

    Din dröm var ju obehaglig och handlar väl mest om ditt onda samvete över att inte räcka till.
    Tsemppis vännen, du gör dit bästa och det är gott nog! ❤

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s