Back to reality

Idag är det vardagen som gäller igen för vår sjukstuga, ännu igår var jag väldigt skeptisk till hur det skulle gå men nog tror jag det går bra. Tänker då främst på mig själv just nu, Saga mår bra förutom att hon börjar hosta när hon springer omkring… Men det gör hon ju ändå hemma också.

Igår hade jag ledig dag så vi tog oss lite ut hemifrån då jag höll på att gå i bitar av för mycket häng innanför fyra väggar, vi gick för att rösta, gå på loppis och gå en stund till lekparken. Ja, och så åt vi lunch på kafé då jag insåg att vi glömt bort att äta hemma. Kändes nu inte helt hundra på klokhetsnivån att stå och se på lilla äventyraren som klättrade omkring i en iskall lekpark med vinden vinande genom dubbla lager kläder men månne inte jag överlever, Saga blev ju glad ialla fall över att få röra på sig ordentligt efter en veckas influensa.

Sandra Vaihelas foto. Sandra Vaihelas foto.

Bildtexten i den första är ”Hälsningar från Saga och mig i lekparken, en av oss vill vara här, den andra vill va hemma på soffan. Fritt fram att gissa vem som är vem”. Lite småkallt var det allt! Fick sen äntligen hem Saga utan gråt genom att vi gick och titta på isen och stranden före vi gick till bilen. Kompromiss är min bästa vän!

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s