Bröllop: Bordsplacering

Hej från sjukstugan! Idag vaknade jag upp med dunkande huvud, värk i bihålorna och öronen så största delen av dagen har gått liggande i soffan. En liten stund var jag ute med Saga så att jag också skulle få lite frisk luft, det hjälpte faktiskt lite mot huvudvärken. Annars är det vanlig flunssa som gäller, näsdukar som går åt som på löpande band.

Men helt bortkastad har dagen inte varit, Sambon har ju varit hemma och har kunnat underhålla Saga, och jag har fått planera bordsplacering till bröllopet från mitt soffhörn. Det är ett projekt som blir svårare än jag trodde, speciellt med tanke på att alla inte talar både svenska och finska, men åtminstone har jag fått tre bord av sexton klara… Sen borde vi ännu fa dit och kolla att allt faktiskt ryms som jag tänkt!

Har ni tips på hur man bäst gör sin bordsplacering? Jag har också funderat på att helt enkelt placera gästerna i bord, och sen får de sätta sig var som helst inom just deras bord.

 

Annonser

En reaktion på ”Bröllop: Bordsplacering

  1. Kanske lite sent att kommentera men bättre sent än aldrig, läste ikapp här på bloggen eftersom jag missat flera inlägg…
    Hursomhelst, det där med bordsplacering är alltid knepigt… Svårt att göra exakt alla nöjda på alla plan. Till vår bröllopsfest försökte vi så långt det var möjligt att placera släkt/familj/syskon vid samma bord, men tyvärr rymdes ju inte alla vid ett och samma bord utan då fick vi helt enkelt placera en del vid något annat bord. Försökte para ihop folk som vi tänkte att kunde ha liknande intressen och skulle hitta mycket att prata om, eller hur man nu ska förklara. Knepigt när det var folk som kanske inte kände varandra sedan tidigare, men försökte hitta en gyllene medelväg som de flesta skulle vara OK med. Lycka till!

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s