Det gick som förväntat,

…tänkte hon med en suck, steg upp, och kokade en stor kanna kaffe.

Jag börjar jobbet klockan sex idag. Det är ju ingen hemlighet att det snart är reatider och det är mycket som ska göras före rean börjar hos oss, därav den extremt tidiga väckningen.

Eller nej, den extremt tidiga väckningen beror på mig själv och min underbara hjärna som alltid behöver fundera på massor såna nätter då jag vet om att jag har riktigt tidig väckning.

Så jag vaknade kvart före tre, efter några timmars orolig sömn och ”mardrömmar” om att jag var försenad. Hurra. Det gick som jag trodde. Jag vet inte hur ni och era hjärnor fungerar men vaknar jag av mig själv en pikuliten millimeter för mycket på natten så är jag vaken sen. Punkt. Väcker Saga mig är det annat, då är jag mest ett litet monster utan dess like som svordomsblandat morrar över förlorad sömn och beauty sleep medan jag släpar mig till hennes rum för att paja och krama tills hon somnar om.

De goda nyheterna är ju naturligtvis att jag inte behöver stressa med morgonkaffet, om en nu ska se nåt positivt i detta. Helst hade jag ju sovit.

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s