Bröllopsplaneringen

Några av er har undrat hur bröllopsplaneringen fortskrider! Den gör det hela tiden, kan jag berätta, men mycket är sånt som känns onödigt att skriva om skilt. Men nu får ni äntligen ett läsvärt inlägg om det!

Vi har bokat 

  • catering
  • fotograf
  • dj
  • frisör/smink åt mig och tärnorna
  • bröllopstårta
  • kyrka och festplats

Min klänning är på kommande i vår nåt tag, blomstren till borden är beställda från ebay och hälften har kommit, nu återstår ännu att börja ta tag i sånt som bordsplacering, pynt och dylikt. Mysbelysning beställde jag under Black Friday, hade tänkt beställa allt från samma ställe men tursamt nog började jag kolla runt, för att beställa från TRE olika ställen med tre fraktkostnader till blev ÄNDÅ billigare, så tips där att inte bara göra det bekvämt för sig ibland utan googla runt när man väl hittat vad man söker.

Det mesta stora är med andra ord fixat, nu är det svåra framför oss, eller ja, mig, nämligen alla små detaljer som binder ihop festen till en helhet. INTE min bravur. Men jag är ju i god tid så hinner fundera i sju månader till ungefär. Det känns så snart!

Ja, och jag hittade ju drömringen. Efva Attling. 5400 euro. Med andra ord inget jag kan gå omkring med och ha på jobbet, hade varit allt för nojig att nån ska stjäla den eller att jag ska tappa den. Men är enormt inspirerad och ska höra mig för om en mindre variant hos någon guldsmed. Vem rekommenderar ni?

Sandra Vaihelas foto.

Annonser

En reaktion på ”Bröllopsplaneringen

  1. Oj vad era planer framskrider bra! Trampar själv på stället och vi måste börja bestämma oss för hurdant Save the date-kort vi ska ta, ta det och börja beställa dem!
    Hurdanna lampor är det ni kommer ha? ☺️

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s