Tuff vecka bakom och tuff vecka framför

Puh, vilken vecka! Jag har jobbat en hel del, flera tio timmars arbetsdagar i sträck, och även idag var jag på jobb en sväng. Det är inte normalt som tur och några veckor klarar man av sånt. Men i samma veva försöker flunssan bryta ut så jag är väldigt trött och har gått tidigt och lägga mig varje kväll. Kämpa kämpa, jag. Det är inte för alltid.

Här hemma har jag i alla fall hunnit pynta lite till och snart börjar verkligen julstämningen infinna sig här på Nybacka. Saga har en paketkalender i år och får nåt smått varje dag, hittills har hon fått en tandborste, en klänning och en leksak. Lika glad över dem alla, bra så. Imorgon blir det nåt lite tråkigare, för jag är ledig och vi har roligt program inplanerat, då behövs ju inget extra känner jag. Känns så härligt att ha en dag utan desto mera måsten inplanerad, det är så länge sen sist och jag går ständigt med dåligt samvete över hur mycket hon är med andra människor istället för mig just nu.

I vardagsrummet är det ännu inte så pyntat men jag ska fixa där till näst, nu då matsal och kök känns härligt juliga. Matsalen blev verkligen perfekt efter att jag flyttat in en hylla där, en som Sambon har byggt åt mig. Ska ta bättre bilder nån dag om ni vill se?

 

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s