Drömringen och midsommaren

Hej, fina ni! Så kom midsommaren och gick lika fort igen. Vädret har ju inte varit det bästa men vi har njutit njutit njutit ändå, av ledighet och av familjetid och vänner, av god mat och av det första doppet (okej, jag njöt nog inte så jättemycket av det första doppet, det var så kallt att jag fick andnöd en stund, men nu är det gjort!!).

Veckan har för Saga börjat med influensa tråkigt nog, så hon är hemma från dagis idag, men det lilla positiva i det är att hon därmed somnade lättare inne i sitt rum, i sin egen säng, vilket hon aldrig har gillat. Att sova inne alltså. Men nu har jag tröttnat på vagnskuffandet och nu ska hon börja lära sig. Jag jobbar kväll så hon får vara ett par timmar hon sin bonusfammo tills Sambon slutar jobbet. Älskar att min familj utökats med så många nära och kära tack vare att vi är ett par, ni är alla så viktiga! ❤

För mig börjar veckan lite storslaget, jag har sålt aktier som jag ärvde av pappa, som precis kommer räcka till min ”riktiga” förlovningsring. Den känns så rätt, den ringen, och det känns så rätt att betala den själv och att betala den med pengar jag fått ärva av pappa. Som en av er som följer mig skrev på Instagram kommer jag ju därmed på ett sätt bära med mig pappas minne på fingret resten av livet.

Ringen i fråga ser ut så här (den nedre) och den känns verkligen som jag på ett sätt jag aldrig fastnat för ett smycke förr. Andra människor har till och med tänkt på mig då de sett den i en tidning, det är väl ett gott tecken? Åh så jag längtar efter att få bära den! Att beställa den tar 2-3 veckor, jag kommer gå som på nålar varje dag tror jag. Vigselringen har jag gott om tid att fundera på ännu men tror det blir något i denna stil på bilden också.

Sandra Vaihelas foto.

Nu kanske ni vill se några bilder från vår midsommar? Ett blandat kollage, varsågoda!

Annonser

2 reaktioner på ”Drömringen och midsommaren

  1. Helt rätt, att investera i sin förlovningsring (och vigeselring) är ett beslut man nog sällan kommer att ångra. Man köper ju den med utgångsläget att man skall bära den varje dag så länge man lever, då vill man ju verkligen ha en ring som känns som en själv och som man faktiskt riktigt på riktigt gillar.
    Även om min egen ring var så dyr när den köptes att jag fick ont i magen o tänkte att jag nog aldrig skulle våga gå med den på fingret så har jag aldrig ångrat mig (sägas bör att jag själv annars är den människa jag känner som har absolut hemskast beslutsångest och alltid velar fram och tillbaka, men när jag såg den här ringen så bara visste jag). Nu har ringen suttit på mitt finger i snart 3 år, och fortfarande tittar jag på den varje dag och får fjärilar i magen för att den är såå vacker. ”Titta så snyggt till det här nagellacket. Vad fint när mina händer är lite solbrända. Vad bra den passar till den här toppen. Vad ljuvligt diamanterna glittrar i solen/i skenet av lamporna”.
    Älskar den verkligen. Min ring kommer också från Sandberg, jättefint kvalitet. Grattis till ett fint val!

    1. Åh tack, vilken fin kommentar! Ja, det är ju meningen att man ska hålla den resten av livet! O så tänker jag så här, att OM vi nån gång ändå skiljer oss, så kan jag hålla ringen som ett minne av pappa istället. Den är ju sååå vacker! Kan inte sluta tänka på den. Kram!

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s