En bättre torsdag

En trevlig dag, denna torsdag. Den började med playdate här hemma genast på morgonen, sen sov Saga faktiskt tupplur och jag pysslade lite allt möjligt under tiden, plockade fram julgardiner och så där. Hann precis sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe så vaknade ju Saga efter en tupplur på 45 minuter, men det var ju bättre än inget i alla fall! Hon sover verkligen dåligt på dagarna nu men man vänjer sig som tur. Snart får vi nog skippa dagssömn helt.

Efter det kände jag mig som en duktig mamma för en gångs skull som lagade trolldeg och färgsatte den med kakao så att vi kunde laga lite julpynt. Saga är så duktig på sånt pyssel! Hon lagade helt själv en massa fint. Det enda jag hjälpte med var att laga hålet som man kan hänga dem i. Dessutom orkade hon hålla på lääänge. Så roligt nu då man kan göra sånt med henne. Att måla med vattenfärger är det bästa hon vet.

Idag var också först dagen på en vecka som vi var ute länge o lekte, Saga har varit flunssig så vi har mest bara varit korta snuttar, vilket började märkas på hennes energinivåer…

Imorgon kör vi igång dagen tidigt med Babysång i Ekenäs, bara vi vaknar i tid… Sen ska vi hämta Sagas adventskalender från posten (adlink). Kanske vi tar en sväng till parken också, när nu snön är borta och det är lite enklare för Saga att röra sig. Ska bli skönt med fredag vet ni!

_MG_9852

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s