Sakta men säkert…

…smyger sig julstämningen in i detta hus. När jag ändå vistas här 24/7 (känns det som iaf..) så vill jag ju ha det mysigt och stämningsfullt nu då mörkret faller på. Ännu finns inget sånt som helt klart och tydligt signalerar jul men en massa stämningsbelysning och ljus har vi överallt. Sånt tycker jag är helt okej!

_MG_9494

De två julstjärnorna har jag köpt på Ikea, tips tips… De kostade bara 4,99€ styck! Lamporna köps skilt men det hade jag hemma så det var bara att hänga upp.

_MG_9460 _MG_9485

På tal om nåt helt annat, idag var det visst Kotiäitien päivä. Kändes ju fint att ha en dag för oss, hehe. Tänkte köpa rosor åt mig själv dagen till ära men köpte Robert’s Coffee chokladkaffe istället, tyckte det behövdes mer. Det är länge sen jag har köpt det och riktigt gott ska det bli att dricka kaffet imorgon! Lustigt hur man fungerar, 4,95€ för en bukett rosor känns billigt medan 4,55€ för ett paket kaffe känns dyrt. Då håller ju kaffet antagligen lite längre kan man tänka sig.

_MG_9526 _MG_9455

Jaja, nu ska jag börja släcka ljusen och gå i säng. Tittade just till Saga och javisst, även ikväll har hon dragit av sig sin ena strumpa och somnat med den som vante istället. En lite lustig grej hon gör just nu… Har era små några roliga grejer de gör som kanske inte är helt vanligt?

Annonser

3 reaktioner på ”Sakta men säkert…

  1. Här har vi också mycket ljus o mysbelysning. Älskar det och känner att jag trivs då. Och vilka fina julstjärnor! Sådana måste jag ha…

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s