En kryssning senare

Åh så härligt det var att bara fokusera på familjen hela veckoslutet! På torsdag kväll åkte vi alltså på kryssning med Viking Grace. Saga var otroligt nog enormt glad och lycklig hela kvällen trots att vi åkte iväg först 20.55, det var såå roligt och spännande. Hon bara sken och var glad. Ungefär kl 23 somnade hon efter att resesängen vi beställde först fördes till fel hytt! Men det gjorde inte så mycket.

IMG_4667 IMG_4674

Extra bonus att hon var vaken sent två kvällar i rad var ju att klockorna sen ändrades, så vi hade inga större problem att ha henne vaken en timme senare igår kväll. Allt gick i samma rutiner ändå så tror inte hon ens reagerade. Idag vaknade hon lite före åtta. Hur har det gått för er andra?

Fredagen var lite kämpigare, då hon sov tre timmar kortare nattsömn än vanligt och sen hade väldigt svårt att komma till ro för dagssömn. Men i mitt huvud finns bara glada minnen ändå, med lite korta snuttar egentid nu som då. Jag gick igenom taxfreen väldigt noggrannt medan hon sov… Kom hem med lite nya nagellack från O.P.I och underbart lyxig handtvål och -kräm från Rituals.

Ville Viking är för tillfället Sagas stora idol, eller Bille Biki som hon säger. I terminalen pajade hon lite på honom och tjöt av skratt. På båten var det dock lite mer spännande, hon väntade snällt i kö för att kramas och sa ”kama, kama, kamis” men sen så var det nog ändå mammas famn som gällde. Hon var annars också väldigt mammig hela resan, ville inte just alls vara i pappas famn fast vi nog försökte byta lite. Tur att hon gärna gick själv också, annars hade jag nog varit trött i armarna nu! Stora flickan!

IMG_4690 IMG_4691

På lördagen fick Saga bli hos sin momi några timmar medan Sambon och jag hade tumistid. Vi lunchade tillsammans och gick omkring i Mylly, Bauhaus och Ikea i luuuuugn och ro…

Nu ska jag packa väskan, för Saga ska åka och hälsa på sin fammo och jag tänker gå på kaffe HELT ENSAM. Ska bli superskönt!! Puss o kram.

2 reaktioner på ”En kryssning senare

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s