Rådgivning vid 1,5 år

Idag var Saga o jag på rådgivning. Hon väger nu 10.8 kg och är 84.5 cm lång. En lång o smal flicka fortsättningsvis. Hennes kurva trillade ner till minussidan vid 1 år men då hade hon just börjat gå och springa, så nu steg den lite igen.

Saga var riktigt nöjd o glad hela tiden, bara just före vi skulle åka blev hon lite missnöjd men annars på gott humör. Skönt! Hittills har varje gång varit en ganska svettig historia då hon har varit missnöjd och/eller fått sprutor så det här var en välkommen twist på det hela. Hon staplade klossar och plockade små diamanter in i en burk riktigt fint, babblade på och berättade vad hon såg, grävde i leksakslådan och hämtade saker åt mig medan vi pratade. Vi diskuterade bl.a. hushållsarbete och tid för förhållandet, viktiga saker och som vanligt var vi på samma nivå om det. Fick dessutom tips om några olika musiklekisar och dylikt som finns i Raseborg just nu, så dem ska vi testa på!

Nu hör jag prassel i vagnen, en hel timme sov hon idag! Lyx. Snart kommer Linda och Minou på besök också, så härligt med program hemma ibland.

Puss o kram!

Annonser

2 reaktioner på ”Rådgivning vid 1,5 år

  1. Lång flicka 🙂 här gissar jag att majken är 80 cm och 12 kg?!
    Majken börjar också prata en massa ord nu ovh har blivit en bestämd dam 😁

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s