Två snabba bilder

Saga blev redan 1 år och 5 månader i lördags. Helt otroligt. Jag knäppte ett par bilder på henne inifrån när hon var så ivrig på att gå ”UTT!” o sen hittade ett löv på trappan. Vi hade riktigt varmt väder idag, när solen sken steg temperaturen till 19 och annars 16 grader. Skönt men lite jobbigt den här tiden på året då man aldrig har passlig mängd kläder på. Oftast har Saga lite för varmt.

_MG_8219 _MG_8215

Hon har förresten fått ett underligt utslag i nacken nu, som kliar och enligt henne är pipi… Sen vet man ju inte om hon menar att det gör ont eller om det bara är pipi pga kli. Men rött är det och nu har hon kliat så att det är små små sår också. Vi har rdg på torsdag så har inte varit nånstans med henne än, men mystiskt är det. Nässelutslagen är borta, en och halv vecka var de kvar.

Annonser

4 reaktioner på ”Två snabba bilder

    1. Det antog vi att nässelutslagen berodde på, eftersom hon alltid fick dem efter tupplur. Tyvärr kunde hon inte sova i mindre än hon gör nu, men efter några dagar med +10 ute försvann de av sig själv som tur 🙂 Det i nacken är dock lite konstigare, skulle inte tro att det är pga värme men enligt rdg så kan barn nu få utslag av lite vad som helst så är nu inte orolig 🙂

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s