Godmorgon världen

Fredag! Sällan jag är så glad över fredag som idag, det innebär nämligen att jag snart får lite hjälp med vår *host* just nu aningen krävande dam. Det har varit en lite tung vecka igen efter ett par bra, och det känner jag i axlarna minsann!

Idag har vi i alla fall roliga planer, vi ska nämligen hälsa på Linda o Molly. Sagas kära kompis Mooo är ju på semester vilket fick henne att gråta en morgon, så jag hoppas Molly ska vara riktigt lika rolig att träffa. ❤  Tror vi ska packa med lite sandlådeleksaker ifall vi är ute. Verkar bli riktigt fint trots att det är lovat mulet, så vi ska se.

Saga har haft utslag över kroppen denna vecka, efter många om och men och ett par samtal till hvc som tyckte vi skulle ringa rdg istället så har jag (utan deras hjälp) kommit fram till att det var värmeutslag. Hon badade nämligen på söndagkvällen i liiiiiitelite för varmt vatten tror jag, o efter det kom utslagen så fort hon blev varm, alltså efter varje tupplur. Igår var Saga o jag i Salo och då sov hon ynka femton minuter i vagnen men efter det hade hon utslag, om än bara några små, då hon blivit så där sömnvarm o go’. Därför tror jag nog hon får vänta med att sova i vagnen igen tills det blivit svalare, hon sover redan i så lite att jag inte kan klä av henne mer.

Nu tror jag att Saga har vaknat, så skönt att hon inte vaknar och bara gnäller idag, vet inte vad som är fel, om kindtänderna pinar ännu eller vad för hela veckan har hon vaknat och gråtit gråtit gråtit. Känns så himla tråkigt att börja en dag så, skönt att det verkar va bättre idag. Mammas hjärta. ❤

_MG_7851-2_MG_7862

Där stod hon o sa ”Var e pappa? Dääääepappa”när han var på gården.

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s