Om att få vaccin

Mått: 9385 g, 78,5 cm. Hon har alltså vuxit 4,5 cm på 2 månader, liten spurt där! Vikten hade bara gått upp 200 gram men hon har ju börjat gå här emellan.

Sömn: Sover 20-08, men vaknar en gång mellan 23-02 och behöver tutten, o så börjar hon gnälla/somna om/gnälla/somna om ganska punktligt kl 6. På dagarna sover hon en till två tupplurer, det varierar lite. Men hon klarar sig riktigt bra på bara en!

Favoritsyssla: Läsa böcker, leka med ballonger, gå runt bord, älskar andra människor och charmar alla hon träffar bara hon får tillfälle.

_MG_7912 _MG_7579

Mat: Vi har börjat vänja henne vid vanlig mjölk nu, så det vi har hemma nu blir den sista ersättningen hon får. Hon äter som en häst och älskar mat, trots det hade hennes viktkurva gått ner ganska mycket men hon går ju hela tiden omkring.

Motorik: Hon övar på att springa, går, klättrar och yrar. Har lärt sig sätta ihop duploklossar äntligen, det har varit en frustrerande grej för vår dam.

Kläder: Vi (jag) har börjat plocka bort 74or lite så där sakta. Hon använder mest 80 redan, men byxorna är lite stora i midjan så hon varierar lite med 74 där.

Idag fick hon också tre vaccin, stackarn. Hon skrek och stora tårar rann längs med kinderna, såpass att mina var nära att rinna också. Stackars gumman min. Som tur gick det snabbt om och så sov hon en timme ute i vagnen. Tretiden blev hon trött igen så hon somnade i famnen med jättemycket magknip, hon så gott som skrek sig till sömns… Sen vaknade hon till nu som då och skrek och somnade om, stackarn hade såå ont. Mammahjärtat värker… Nattsömnen fick hon tag i på några sekunder så jag hoppas hon sover av sig knipet inatt.

Imorgon är det fredag, tjohej! Funderar på att fa till matbutiken o köpa lite smått o gott till vappen, men vi ska till mamma (och till Vårdis ❤ kom o hälsa om ni är där vetja!) så jag räknar nästan med att hon har det vi kan tänkas behöva. Lite babymat ska inhandlas men så där annars. Kanske det får vara vårt fredagsprogram.

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s