Om att fota vardagen

Idag tog vi det lugnt, Saga o jag. Åkte efter ett paket till posten men det var allt vi gjorde utomhus. Regnet öste ner i skurar och vädret var allmänt trött. Svårt att tro att det är första april!

Inomhus busade vi en massa, myste och gosade. Saga tassade runt vardagsrumsbordet ca 154 varv som vanligt och jag låg på golvet o ”gömde mig” mellan varven.

_MG_7097

Här har vi ett stycke tjej som nu kan stoltsera med T I O tänder i sin mun. Två till på kommande ännu så kanske det blir paus en stund sen.

 

_MG_7070 _MG_7067

Skulle egentligen bara prova jumpsuiten på henne, den är stl 86 men riktigt passlig redan nu, så hon fick hålla den på. Så himla söt! Fyndade den på loppis oanvänd med lapp o allt kvar för en femma. H&M har ju ganska små storlekar, Saga har 74 i det mesta men har börjat använda 80ans bodys…

Ska bli skönt med veckoslut nu, imorgon kommer mamma hit och vi ska gå o se på FORK på kvällen! Fast först blir det långfrukost (åtminstone för min del, medan Sambon får underhålla tösen), samt torgpromenad tillsammans med svärmor.

En lugn helg väntar, med andra ord.

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s