Saga är nio månader idag!

saga 9 mån.jpg

Tänk, att nu har Saga varit lika länge utanför magen som inne! Då folk säger att tiden flyger när man har barn ljuger de verkligen inte. Aldrig förr har tiden runnit iväg så fort som nu. Min lilla bebis är ju snart en toddler! Oj älskade skruttamaja. Nu börjar den sista fjärdedelen av hennes första år.

Nu har hon verkligen en ljuvlig period, hon skrattar massor och älskar att få allas uppmärksamhet, spexar o busar.

Saga har verkligen ärvt sin mors temperament (från förr i tiden iaf!), hon går från glad till arg till ledsen på sekunder. Hon vill vara i famnen men hon vill inte. Hon vill leka själv men vill ha sällskap. Hon hatar att bara chilla i soffan, det ska vara full rulle på hela tiden och gud förbjude att jag försöker ens gå på wc en snabb sväng utan henne. Då kryper hon efter gråtandes MAAAAAAAAAMMMAAAAAAA. Så ni kan tänka er hur mycket som blir gjort här hemma om dagarna. Fast vad gör väl det egentligen? Jag är hemma för att ta hand om henne, nu är jag ju faktiskt vårdledig också i ett år framåt. Otroligt skönt trots att en massa saker verkligen borde köpas nytt just nu, som en säng, den vi har nu förstör bådas ryggar, vinter- OCH sommardäck, en ny vindruta till bilen… Så det gick som vanligt – när pengarna minskat borde man plötsligt hitta en massa mera nånstans. Nu om nånsin är det väl dags att börja lotta 😉

Jag har inte hunnit ta de där klassiska månadsbilderna på damen ännu eftersom hon har varit hos sin fafa o ”bonusfamo” övernatten för första gången (egentid!!!) o inte har kommit hem ännu, så dem får ni se senare. Nu ska sambon packa iväg sig i snöovädret efter henne medan jag eventuellt blir hemma. Snöade ca 20 cm inatt o mer kommer hela tiden!

Men tänk, nu har Saga varit utanför magen lika länge som i magen. Helt otroligt hur mycket som händer på 18 månader.

 

Annonser

En reaktion på ”Saga är nio månader idag!

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s