Pulka- och snöpremiären

Idag var det dags för Sagas pulkapremiär. Vi köpte en pulka second hand av en bekant som bor nära, så tiotiden då Saga blev trött packade jag in henne i vagnen och gick iväg i -15 grader. Brr. Solen sken härligt så jag kände inte riktigt av kylan så mycket.

Saga visste inte riktigt vad hon skulle tycka och tänka om vare sig snö eller pulka, hon gick från gnäll till skratt och gnäll igen. Efter en stunds åkande upp och ner på gården så ville hon i famnen istället, så då underhöll vi oss med att slå ner snö från grenar.

Annars har det varit en skön dag, lilla damen har varit på gott humör o vi har fått i oss extra D-vitamin. Välbehövligt denna mörka tid på året! Bara det att jag har sovit en tupplur medan Saga sov, för att inte tala om att jag somnade i bilen på väg hem (Sambon körde, heh) berättar väl hur mycket det behövs lite extra.

Imorgon har vi inte heller några desto större planer, tänkte kolla om det finns nåt kvar på Lindex’ rea samt fa till matbutiken. Eventuellt kika in på ett loppis, beroende på Sagas humör och ork. Tror hon också behövde en dag utan planer emellanåt, efter att ha haft en massa program hela julen, nyåret och möhippan.

Annonser

En reaktion på ”Pulka- och snöpremiären

  1. Här väntar vi ännu på pulkpremiären, vi ska få en babypulka av Felicias kusiner men sen måste det komma lite mer snö ännu innan det går att åka pulka. Lilla damen är förresten inte alls förtjust i sin vinterhalare, tycker mest den är stor, tjock och bökig, särskilt när hon sitter i babyskyddet så drunknar hon nästan i den. 😯

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s