Strömlös tjej här hej

Jag gör som Linn och säger att jag känner för att småsnacka lite! Så ni får gärna berätta om vad ni ska göra idag och vad ni har för planer denna vecka!

Sitter här o bloggar med mobilnätet på. Vi har varit utan ström i nästan en timme nu, hann bara tänka tanken att platta håret så sa det pang o allt slocknade. För sjätte gången idag. Läste igår om en storm som var på kommande o tänkte ”Oj så skönt att stormen borde missa stället vi bor” men nähä. Tydligen inte.

Nå, vad gör nu det, vi ska snart på kaffe hos Linda och Minou, bara lilla damen vaknar. Såklart sover hon en lång tupplur när vi har en ”tid att passa”, då hon vanligtvis sover högst en timme på förmiddagen. Men vad gör det? Hade jag kunnat dricka kaffe hade allt varit perfekt men det kan bli svårt att koka utan ström 😉 Nå, i alla fall. Vi ska planera och fixa det sist inför bloggträffen på lördag! Anmäl dig genast så hinner du med! Jag vill gärna träffa dig. Jag är så peppad inför att träffa de som hittills anmält sig, det ska bli så roligt! Tycker att t.ex. Smulan kunde komma också, så skulle jag få träffa henne! Hon verkar ha samma humor som jag.

Vi ska också och storshoppa, alltså köpa nya strumpor åt Sagisen. Mätte foten och hennes fötter var redan 11 cm långa, så hon behöver strumpor i stl 19-21 ungefär. Tror vi har typ ett par i den storleken så kanske hon nu kan få ett par till, haha! Stackarn har fått lida med strumpornas häl under fötterna 😉

Nu vaknade hon, så kanske dags för mig att försöka hitta rena kläder här i mörkret så kan vi åka iväg sen!

Annonser

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s