Hur första natten ensam gick

Inatt har Saga sovit i eget rum för första gången! Allt gick galant, trots att vi nu också har bytt ut hennes första lilla säng till en spjälsäng. På kvällen sydde jag nya påslakan åt henne som passade det större täcket som kom i mammalådan, o så bäddade jag fint, tände mysbelysningen, hängde upp elefanterna och städade upp i rummet. Så badade vi henne, bytte till pyjamas och ren blöja, värmde mjölk och Sambon matade som vanligt till natten. Slocknade som ett ljus vid kl 22 och vaknade 05:50.

Väldigt mysigt om ni frågar mig. Vad tycker ni? Och när har ni börjat ha era småttor i egna rum?

_MG_1886 _MG_1897

Annonser

4 reaktioner på ”Hur första natten ensam gick

  1. Vår pyttis skulle också behöva ett eget rum. Hon störs så lätt. Men tyvärr har vi bara två sovrum och storebror behöver nog ha sitt i fred ett ta till… Hallåå, kan vi bygga till snart liksom!!!?!

    1. Ååh va opassligt! Vi kommer antagligen att behöva bygga ut sen då nästa barn kommer (om det nångång blir fler dvs) men vi måste nog vänta på lottovinsten först…!

  2. Eget rum känns väldigt avlägset just nu! Minou vaknar ännu åtminstone 2ggr per natt, så att börja traska iväg till ett annat run efter henne känns inte alls lockande.. men så fort hon sover hela nätter så flyttar vi nog säkert 😊

    1. Nej då passar det nog bättre med gemensamt ännu! Vi har Sagas rum helt fast i vårt så man hör bra om det är nåt på natten. Inatt vaknade hon 04:40, sen fick hon komma o sova med mig efter maten … 🙂

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s