Saga 4 månader

månads

Idag blir Saga fyra månader. Tid är ett lustigt begrepp när man har barn. Samtidigt som fyra månader är en så kort tid, är det en evighet som ändå har flugit förbi. Så fort hon föddes var det svårt att föreställa sig vad livet var före henne.

Vi har 4-månaders läkare och rådgivning först nästa vecka, så då kommer strategiska mått. Men för att berätta lite närmare om dottern min…

  • Hon skrattar mycket och ler massor. Hon brukar leka med saker och sen titta till mig eller pappa för att liksom kolla att vi ännu är där, le stooort och fortsätta med sitt.
  • Hon har mycket mindre magknip nu äntligen!
  • Hon har två små risgryn till tänder som syns mer o mer varje dag. Hon är mycket fundersam över vad de är för nåt och känner på dem med tungan mest hela tiden.

_MG_1517

  • Hon trivs fortfarande bäst i famnen men numera duger också lekmattan och sittern små stunder. Vagnen är dock fortfarande inte populär, men nu kan hon halvligga där små stunder nöjd.
  • Hon sover fortfarande hela nätter (ca 22/23-06/07) men väcker mig ofta med lite gnäll i sömnen.
  • Hon ska sova i eget rum i sin spjälsäng för första gången i natt. Får se hur det går, både för min och hennes del. Spännande!

_MG_1672

6 reaktioner på ”Saga 4 månader

  1. Härligt att hon börjar sova i eget rum redan, ni kommer att störa varandra mycket mindre och slippa vakna för detdär smågnällandet babysar har för sig fast de sover. Här är lillebror 4 månader men ammas ännu nattetid så än sålänge får han sova i vårt rum. Men snart lämnar vi nog nattamningarna bort och han får flytta in i eget rum och sova! Ska bli skönt med, förhoppningsvis, hela nätter igen! 😊

    1. Jo o det gick sååå bra att sova! 22-06 sov hon gott 🙂 Enda gången jag vaknade var då jag drömde att hon spydde o försökte hitta en trasa o sen försökte hitta HENNE i sängen 😀

Kommentera detta!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s